Vlees bestellen

Ons vlees bestellen
Bestellen kan via het bestelformulier onderaan deze pagina. Of bel voor meer informatie.
Ook kun je je opgeven voor onze mailing lijst. Op die manier stellen we je op de hoogte wanneer we vlees beschikbaar hebben.
Het contactformulier voor de mailinglijst vindt u op de “Activiteiten” pagina.


Levering

U kunt uw pakket bestellen via het bestelformulier onderaan deze pagina. Wanneer wij uw bestelling ontvangen hebben, sturen wij u via de mail een rekening. Wanneer deze voldaan is, nemen wij contact met u op om de levering af te stemmen. Het uitleveren van het pakket duurt maximaal 2 weken na betaling van de rekening. Tot 40km rondom Oldekerk bezorgen wij gratis.

Woont u buiten ons bezorgingsgebied, dan sturen wij het pakket op. Dit gaat in een speciaal ontwikkelde vrieszak waar vrieselementen aan toe worden gevoegd. Zo blijft het pakket 48 uur diepgevroren.

U kunt er ook voor kiezen om het pakket te laten bezorgen op een PostNL bezorgpunt. Bijv. uw plaatselijke supermarkt. Hierdoor hoeft u niet thuis te blijven om het pakket in ontvangst te nemen.


Prijzen
U betaalt een eerlijke prijs voor het product. Deze is vanzelfsprekend hoger dan de prijs in de supermarkt. We doen ons best om het zo betaalbaar mogelijk te houden.

Vleespakket 2kg   €30,-
Vleespakket 3kg   €45,-
Saucijzen pakket (11×2 saucijzen)   €30,-
Rollade (+-750gr) €12,50  (momenteel uitverkocht)

 

Op bestelling kunnen we ook andere dingen leveren! Denk aan varkenshaas, hele procureur, rollade of een half varken. Maar bijvoorbeeld ook lever, tong en nieren. Neem contact met ons op als u specifieke wensen heeft.
Mail naar: info@longsnoutpork.nl
Of bel met 06-55795987 / 06-55795920

 

Bestelformulier:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.