Pop-up Diners

Long Snout Pop-Up Diner!

We leven in een tijd waarin alles snel gaat. Je maakt een reservering op je telefoon en een bezorging is in een klik weg. Long Snout Pork wil je zintuigen prikkelen! We willen je meer verbonden laten voelen met het eten, de mensen om je heen en de omgeving waar je bent. De diners vinden op familiare wijze plaats op een unieke locatie in de buitenlucht. Het 5 gangen (!) diner wordt opgediend aan een lange tafel, zodat je makkelijk nieuwe mensen leert kennen en interessante gesprekken aan kan gaan. Eten wat je ogen zien is een bijzondere ervaring. Schrijf je snel in, en wij nemen je mee in een bijzondere culinaire ervaring.

Oftewel;

Uniek eten; vlees van eigen varkens en biologische groenten uit eigen omgeving

Unieke plek; dineer bij de varkens

Uniek gezelschap; vooraf weet je nog niet met wie je aan tafel zit, laat je verassen!

Heeft u met een groep belangstelling? Informeer dan naar de mogelijkheden door een mail te sturen naar info@longsnoutpork.nl
Op de pagina “Activiteiten” kun je je opgeven voor onze mailing lijst. We houden je dan per mail op de hoogte wanneer er een nieuw diner wordt georganiseerd.

 

Winter Editie
Op 15 december organiseren wij onze laatste Pop-Up Diner voor 2018! De Winter Editie

Genieten in de natuur in een winterse setting.

Kosten voor dit heerlijke 5-gangen diner: €55,- per persoon.
Incl. 1 welkomstdrankje en onbeperkt frisdrank.

Het Pop-Up Diner gaat door wanneer er minimaal 8 personen zich hebben opgegeven.

Opgave voor dit diner gaat via de website. Let op; opgave geeft betalingsverplichting.
Na opgave ontvangt u van ons een factuur. Wanneer het diner onverhoopt niet door kan gaan vanwege te weinig opgave, ontvangt u het eventueel betaalde bedrag terug.

I.v.m. regelgeving is het voor ons niet mogelijk om alcoholhoudende dranken te schenken. Maar het staat u vrij om iets voor uzelf mee te nemen.

Let op: de locatie is in de natuur. Het is daardoor helaas lastiger te bereiken voor mensen die slecht ter been zijn. Bovendien zijn op de locatie geen toiletten aanwezig.
Er is voor de winter editie gekozen voor een toepasselijke tent. Er wordt wel voor enkele warmtebronnen gezorgd, maar zorg wel dat je je voldoende warm aangekleed hebt.

 

 

Geef je op via onderstaand formulier:

Foto’s door Teije Sikkema – Teije Sikkema Photo

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.