Varkensvlees bestellen

Momenteel zijn we helaas uitverkocht. We gaan binnenkort weer slachten. Geef gerust je bestelling door, dan nemen we contact met je op zodra er weer vlees beschikbaar is.

Ons varkensvlees bestellen

Bestellen van ons varkensvlees kan via het bestelformulier onderaan deze pagina. Of bel voor meer informatie.
Ook kun je je opgeven voor onze mailing lijst. Op die manier stellen we je op de hoogte wanneer we varkensvlees beschikbaar hebben.
Het contactformulier voor de mailinglijst vindt u op de “Activiteiten” pagina.


Levering

U kunt uw varkensvlees pakket bestellen via het bestelformulier onderaan deze pagina. Wanneer wij uw bestelling ontvangen hebben, nemen wij via de mail contact op om de levering af te stemmen. Betalen kan vooraf (via bankoverschrijving) of aan de deur contant of per pin.
Het uitleveren van het pakket duurt maximaal 2 weken na bestelling. Tot 40km rondom Oldekerk bezorgen wij gratis bij een bestelling vanaf €30,-

Woont u buiten ons bezorgingsgebied, dan is verzenden helaas (nog) niet mogelijk. U kunt het pakket zelf afhalen of wij kunnen het tegen een vergoeding (afhankelijk van de reisafstand) bezorgen.


Prijzen vleesproducten
U betaalt een eerlijke prijs voor het product. Deze is vanzelfsprekend hoger dan de prijs in de supermarkt. We doen ons best om het zo betaalbaar mogelijk te houden.

We stellen gevarieerde varkensvlees pakketten samen van 2kg of 3kg. Hierin zitten verschillende soorten varkensvlees; saucijs, schnitzel, karbonade (haas, schouder, rib), speklap, varkenslappen, hamlappen etc.

Vleespakket 2kg   €30,-
Vleespakket 3kg   €45,-
Saucijzen pakket (11×2 saucijzen)   €35,-
Rollade (+- 1kg) €15,-   (uitverkocht)
Rollade (+- 1,4kg) €17,95   (uitverkocht)

Engelse meatpies
Pulled Pork Spicy Tomato (licht pittig) €4,50 per stuk
Pulled Pork BBQ €4,50 per stuk

Op bestelling kunnen we ook andere dingen leveren! Denk aan varkenshaas, hele procureur, rollade of een half varken. Maar bijvoorbeeld ook lever, tong en nieren. Neem contact met ons op als u specifieke wensen heeft.
Mail naar: info@longsnoutpork.nl
Of bel met 06-55795987 / 06-55795920

Bestelformulier:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.